Scrierea de articole poate fi singura ta sursă de venit.

Mulți webmasteri nu au timp să scrie articole unice pentru proiectele lor, iar unii ar putea să nu aibă dorința. Și sunt dispuși să plătească pentru furnizarea de materiale de calitate. Costul scrierii articolelor, în funcție de experiența dvs., va fi de la 6 la 100-150 de ruble pentru fiecare mie de caractere din articol. Da, costul articolelor se bazează pe numărul de caractere, de obicei 1000 de caractere fără spații.

Câștigați bani scriind articole

Deci, simți în tine talentul unui jurnalist și ești gata să încerci să-l folosești pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Uimitor! Este lăudabil, nu, într-adevăr, ești pe drumul cel bun.

Există două tipuri principale de scriere a articolelor: copywriting și rescriere. De asemenea, puteți traduce articole.

munca de copywriting

Copywriting nu este altceva decât scris. Te așezi, ai o foaie goală în față (bine, în cazul nostru, un document word nou creat) și scrii un articol pe tema solicitată. Este important să înțelegeți că articolele trebuie scrise corect. Adică trebuie să înțelegi subiectul despre care scrii. Prin urmare, recomand cu căldură să alegeți unul sau două subiecte și să vă concentrați asupra lor. Și completează-ți constant cunoștințele citind diverse cărți, articole etc.

Trebuie să devii un expert în domeniul despre care vei scrie articolele tale.

Nu este recomandat să pulverizați pe o duzină de subiecte. Alegeți unul sau două subiecte și concentrați-vă asupra lor.

Desigur, articolele scrise ar trebui să fie interesante pentru cititori și scrise fără erori și cu „scânteie”. Și apoi, foarte curând, veți fi contactat cu comenzi pentru bani destul de decenti.

Munca de rescriere

Dacă copywritingul este un eseu, atunci rescrierea este o prezentare. Ideea este că iei niște material sursă, un articol de pe Internet și îl repovesti în cuvintele tale sau îl schimbi cu ajutorul sinonimelor. În rescriere, cunoștințele dvs. despre subiectul articolului nu sunt la fel de importante ca în copywriting, ci mai degrabă cunoașterea limbii ruse și capacitatea de a parafraza rapid propoziții fără a schimba sensul joacă un rol important aici.

Scopul rescrierii este de a obține cel puțin 90% unicitate a articolului.

Rescrierea este o opțiune excelentă pentru cei care abia încep să își încerce mâna să câștige bani pe articole. Cu ea, puteți, ca să spunem așa, să vă umpleți mâna.

Sfat: încercați să alegeți subiecte în care intenționați să lucrați în viitor. Acest lucru vă va permite, atunci când scrieți articole prin rescriere, să vă aprofundați și mai mult în cunoașterea temei alese, iar pe viitor veți putea începe să scrieți copywriting pe această temă, iar ei plătesc mai mult pentru copywriting.

Prieteni, după ce ați scris orice articol, trebuie verificat pentru unicitate și relevanță.

Câștigurile din articole sunt într-adevăr o modalitate bună de a obține venituri suplimentare.

Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU