Mult mai important este feedback-ul de la client și furnizarea de informații utile către acesta. Pe baza acestui fapt, site-urile web de afaceri realizate pe WordPress includ de obicei următorul set de pluginuri.

OptinMonster

Mulți utilizatori tind să revină rar pe site. Cu ajutorul pluginului OptinMonster, acestea pot fi returnate într-un mod complet legal. Pluginul oferă introducerea unei adrese de e-mail în schimbul unei oferte interesante. De exemplu, o reducere la bunurile sau serviciile unei companii. În majoritatea cazurilor, utilizatorii sunt de acord. Chiar dacă nu profită de oferta făcută, veți avea în continuare adresa lor de email. Iar mai târziu vi se pot aminti modificările de pe site, un nou serviciu etc.

WPForms

Acest plugin este, de asemenea, foarte util, deoarece vă permite să proiectați orice formular - de exemplu, un chestionar, un sondaj, un formular de comandă, un formular de plată etc. Acest formular web poate fi apoi utilizat pe paginile site-ului. Funcționalitatea versiunii gratuite Lite este simplificată, este mai completă în versiunea Pro. Cu toate acestea, multe funcții pot fi implementate în versiunea gratuită.

MonsterInsights

Plugin-ul vă permite să adăugați site-ului toată puterea Google Analytics pentru a obține informații analitice despre vizitatorii site-ului, gusturile și preferințele acestora. Ca și în cazul pluginului anterior, MonsterInsights este gratuit, cu funcții limitate și funcționalitate completă.

Contact constant

Contact constant - Acest plugin este util pentru serviciile de marketing. Vă permite să creați liste de corespondență și să trimiteți e-mailuri către abonați. Este compatibil cu pluginul OptinMonster menționat mai sus.

Sucuri

Sucuri este un plugin pentru a vă proteja site-ul de DDoS, XSS și alte tipuri de atacuri. Poate fi folosit dacă furnizorul de găzduire nu oferă protecție suplimentară împotriva unor astfel de amenințări.

BackupBuddy

Acest plugin utilitar facilitează copierea de rezervă a datelor site-ului. Dacă se întâmplă ireparabilul și site-ul, de exemplu, este spart, datele importante sunt șterse, atunci cu ajutorul BackupBuddy pot fi restaurate din arhivă în scurt timp.

Yoast SEO

Un plugin SEO este, de asemenea, necesar pentru site-urile web de afaceri, deoarece facilitează notificarea motoarele de căutare cu privire la toate modificările.

Cache total W3

Pluginul W3 Total Cache este, de asemenea, parțial legat de SEO, mai precis, cu factori comportamentali - memorează în cache paginile importante și accelerează accesul la acestea. Astfel, încărcarea pe server, pe baza de date este redusă, iar site-ul funcționează mai rapid. Acest lucru este important nu numai pentru utilizatorii de PC-uri, ci și pentru utilizatorii de telefonie mobilă ai companiei dvs.

Galeria Envira

Rareori orice site de afaceri se lipsește de o galerie. Galeriile pot fi diferite - un catalog de servicii, specialiști ai companiei, produse. Galeria Envira vă permite să creați și să gestionați albume de imagini.

Monolog

Soliloquy implementează funcționalitatea unui glisor în care puteți derula prin conținut. Dacă tema aleasă nu oferă un astfel de widget, atunci puteți utiliza Soliloquy sau un plugin similar.

Tampon

Prin Bugger, puteți partaja informații cu rețelele sociale. De exemplu, planificați momentul publicării pe rețelele sociale.

Întrebări frecvente rapide și ușoare

Un atribut indispensabil al unui site de afaceri este o secțiune de întrebări și răspunsuri sau, în caz contrar, o secțiune de întrebări frecvente. Acest plugin vă permite să grupați întrebările pe categorii și să furnizați utilizatorului informații suplimentare despre caracteristicile furnizării de servicii, plată etc.

Inserați anteturi și subsoluri

Un plugin neobișnuit care extinde funcționalitatea în zonele antet și subsol. Cu acesta, puteți adăuga fragmente la aceste fișiere fără a edita codul sursă.

Erou CSS

Un plugin utilitar util care vă permite să modificați setările vizuale ale paginii prin setările vizuale ale foilor de stil în cascadă. Din nou, nu trebuie să editați fișierele originale (nici ele nu vor fi salvate dacă actualizați tema). În CSS, puteți modifica fonturile, dimensiunile textului, umplutura și multe alte opțiuni.

Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU