Prezența online a unei afaceri, indiferent de industrie, poate avea un impact masiv asupra succesului acesteia. În zilele noastre, unele companii încă nu realizează că majoritatea clienților lor îi vor vizita site-ul înainte de a face o achiziție.

A avea o prezență online puternică, în special un site web, poate fi un avantaj sau o pauză pentru a genera mai multe venituri. Da, calitatea creare site profesional are impact asupra rezultatelor.

Este mai ușor ca niciodată să faci comandă site cu aspect profesional, cu design avansat. Serviciile binecunoscute de construire a site-urilor oferite de echipa haker.md, se îmbunătățesc în mod constant și adaugă noi capabilități.

Pentru creare website profesional alegeți cu încredere haker.md. Oferim consultanță și aducem ideile tale la viață. Nu mai sta pe gânduri și începe afacerea ta cu un site web profesional. Site-urile web au devenit esențiale pentru afaceri astăzi. Vă recomandăm cu tărie să creați unul dacă nu ați făcut-o deja. 

De ce trebuie de comandat serviciul nostru

1
Credibilitate

Cel mai important motiv pentru care ar trebui să apelezi la servicii creare site pentru afacerea ta este să crești credibilitatea afacerii tale. Sunt șanse să existe mai mulți furnizori care oferă un serviciu similar cu al tău. O metodă eficientă de a ieși în evidență este să aveți un site web care să arate bine și care să comunice în mod clar consumatorilor dvs. informații de calitate. Fără un site web, oamenii ar putea pune la îndoială legitimitatea ta ca afacere. Un site web reprezintă o oportunitate genială de a crea o primă impresie bună și de a oferi oamenilor confortul că ești o afacere de încredere.

2
Marca

Prezentarea mărcii potențialilor dvs. clienți este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face. Prin stabilirea clară cine ești, ce reprezinți și ce reprezintă, crește șansele ca clienții tăi să cumpere de la tine

Acesta este, de asemenea, ceva care te poate diferenția de concurenții tăi. Fără un site web, poate fi incredibil de dificil să faci acest lucru, deoarece oamenii nu pot găsi cu ușurință informații de calitate și de încredere despre afacerea ta.

3
Oportunități

Poate unul dintre cele mai interesante motive de a avea un site web pentru afacerea dvs. este faptul că vă poate crește șansele de a obține potențiali clienți.

Odată ce oamenii te găsesc online, devin interesați de produsul sau serviciul tău și vor să afle mai multe, vor ști cum să te contacteze datorită informațiilor de pe site-ul tău, care îți oferă posibilitatea de a-ți crește vânzările. 

Cum lucram?

Design

Asta e partea interesantă. Probabil că vorbiți despre scheme de culori, caracteristici, caracteristici speciale (cum ar fi comerțul electronic), grafică, video și vizualizare generală. Vă recomandăm întotdeauna să veniți la o întâlnire cu mai multe exemple de site-uri web pe care le iubiți. După această întâlnire, este nevoie de ceva timp pentru ca echipa creativă să vă traducă viziunea în 2D.

Dezvoltare si testare

Acum, că designul a fost aprobat, este timpul ca site-ul să meargă la dezvoltator. Dezvoltatorul începe să construiască un site web pe serverul de producție, astfel încât să puteți naviga online fără a fi disponibil public. În acest timp, puteți lucra cu copywriter și alte persoane din agenție pentru a unghii voce, conținut și grafică. Aceasta este, de obicei, cea mai lungă parte a procesului, dar aceasta este cea mai importantă!
După ce ați criptat site-ul de către dezvoltator și ați decis asupra întregului conținut, este timpul să navigați pe noul site pe serverul de testare. Veți primi un link pentru a naviga pe site și a partaja cu compania și factorii de decizie. În mod normal, unele modificări vor trebui făcute în această etapă înainte ca site-ul să poată fi finalizat.

Lansare

La urma urmei, noul dvs. Site este gata de lansare! Odată ce ai dat startul, dezvoltatorul va începe procesul de lansare. Aceasta include configurarea găzduirii și selectarea unui domeniu. De asemenea, va dura ceva timp pentru a distribui. Ai răbdare – merită! În câteva ore, site-ul dvs. Trebuie să fie viu și gata pentru tine și restul lumii să se bucure!

Raspunsurile la FAQ

Utilizați șabloane pentru a crea un site web?

Nu, suntem angajați doar într-o dezvoltare unică. Nu ne forțăm în cadrul șabloanelor.


Cum pot plasa o comandă la compania voastra?

Pentru a plasa o comandă pentru crearea unui site web, trebuie să lăsați o solicitare pe site sau să apelați numărul +373 61 086 508


Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU