Dezvoltă-ți afacerea cu o strategie eficientă și personalizată pentru tine împreună cu haker.md.

Într-o lume conectată, construim site-uri web, aplicații web și medii interactive care oferă utilizatorilor experiențe de clasă mondială consumatorilor din întreaga lume. Fiind o echipă alcătuită din mai mulți specialiști în domeniu, ne folosim toate abilitățile pentru a construi relații, strategii și realizări frumoase pentru clienții noștri.

Experiența contează și, cu peste sute de proiecte care acoperă zeci de industrii, suntem o agenție de creare și întreținere site-uri care și-a pus amprenta în mediul online.

Ne remarcăm prin faptul că ne ajutăm clienții să călătorească în sfera online-ului, care este în continuă schimbare. Ajutăm mărcile de top să remodeleze modul în care abordează consumatorii. Cercetarea strategică pune bazele succesului. Așadar, alăturăm mediul digital cu cel fizic pentru a crea momente memorabile.

Care sunt avantajele noastre?

  • Calitate înaltă a serviciilor oferite.
  • Suport tehnic 24/7.
  • Responsabilitate și seriozitate față de client.
  • Oferte financiare care să te avantajeze și pe tine, nu doar pe noi.
  • Livrăm serviciile în termenul stabilit la începutul colaborării.

Prețul este individual pentru fiecare client în parte, în dependență de problema web. Iar după 5 ani de activitate ne putem lăuda cu serviciile noastre oferite peste tot în Moldova.

Astăzi, cea mai simplă metodă de a te evidenția în mediul online este de ați prezenta brandul pe un site. Noi suntem cei care ascultăm toate nevoile tale, analizăm ultimele tendințe de dezvoltare și creăm site-ul care va impresiona atât vizual, cât și tehnic. Puteți să vă bazați pe experiența noastră și pe suportul nostru în orice moment al zilei.

Te așteptăm la haker.md!

Comanda un serviciu acum

Trece la comanda

Blog

FAQ

De ce compania mea are nevoie de o prezență online?

Ca o statistică 1 din 2 persoane folosește internetul ca sursă de informare sau dacă vrea să intre în contact cu o persoană sau companie. Serviciile haker.md de creare site-uri oferă companiei dumneavoastră posibilitatea de a se evidenția în mediul online. Vă cream o prezență puternică în online ca cei interesați de dvs. să vă poată găsi, astfel că veți putea atrage noi clienți, parteneri și primiți un avantaj competitiv în fața concurenților.

Care este prețul serviciului de creare a unui site?

Atunci când se stabilește prețul proiectului dvs., se iau în calcul mai mulți factori, precum amploarea și complexitatea proiectului, opțiunile pe care doriți să le dezvoltăm. Cerințele clienților sunt diferite, de aceea este nevoie de o discuție individuală în care să analizăm necesitățile dumneavoastră. Însă pentru a avea un punct de reper referitor la prețuri, sunați la numărul indicat pe site la consultantul nostru.

De ce am nevoie de haker.md?

Pentru ați crea sau reface site-ul. Indiferent dacă este un magazin online sau un site de prezentare, îl optimizăm pentru calculator și telefon. Optimizăm site-ul pe Google. Rezolvăm problemele tehnice ale site-ului. Efectuăm optimizarea SEO a site-ului.

RU