Serviciile noastre

Crearea site-uri

Transmiterea mesajului dvs. la public necesită utilizarea instrumentelor de social media, cele mai importante fiind Facebook sau Instagram, dar asta nu este suficient. Pentru o prezență pe internet care să vă reprezinte într-adevăr afacerea dvs., aveți nevoie de asemenea și de un site web atractiv, ușor de navigat. Un website, comparative cu o pagină de social media, oferă control complet asupra designului și conținutului.

Mai detaliat
Promovare SEO

Suntem siguri că ați auzit de Optimizarea pentru motoarele de căutare sau SEO. Dar este posibil să nu fiți sigur ce este exact SEO, de ce este important SEO pentru afacerea dvs. și cum să începeți să îl implementați. Marketingul de conținut și a avea o strategie care să vă ajute să vă poziționați bine pe motoarele de căutare devin o componentă principală a unui plan de marketing digital de succes.

 

Mai detaliat
Outstaffing IT

Doriți să vă finalizați proiectele IT rapid și eficient? Și îți lipsește capacitatea de dezvoltare pentru a finaliza toate sarcinile cu succes? Găsirea și formarea talentelor calificate poate fi o mare bătaie de cap și poate costa mult timp și resurse. De aceea ar trebui să apelați la servicii outstaffing.

Mai detaliat
Mentenanța site web

Întreținere site web este simplul act de a verifica în mod regulat site-ul dvs. pentru probleme și apoi de a vă asigura că totul este actualizat și relevant. Trebuie să faceți acest lucru în mod constant pentru a vă asigura că site-ul web rămâne actualizat, sigur și securizat. Acest lucru încurajează creșterea traficului și vă crește SEO și clasamentul pe Google. Mentenanța site web este importantă pentru companiile mari și mici pentru a angaja și a păstra clienții. Indiferent dacă sunteți o companie mare, o persoană fizică sau un proprietar de afaceri mici, este imperativ să vă mențineți site-ul la zi. Acest lucru vă permite să interacționați cu consumatorii și potențialii vizitatori pe site-ul dvs. și previne probleme majore pe site.

Mai detaliat
Pâlnie de vânzări

Ce înseamnă pâlnie de vânzări? Este termenul de marketing pentru călătoria pe care o parcurg potențialii clienți în drumul spre cumpărare. Există mai mulți pași către o pâlnie de vânzări, de obicei cunoscuți ca partea de sus, mijloc și de jos a pâlniei, deși acești pași pot varia în funcție de modelul de vânzări al unei companii. Aceste informații vă permit să investiți în activitățile și canalele de marketing potrivite, să creați cele mai relevante mesaje în fiecare etapă și să transformați mai mulți potențiali clienți în clienți plătitori.

Mai detaliat
Crearea unui sistem ERP

Pe măsură ce o organizație crește și se dezvoltă, se mărește și nevoia acesteia de sisteme mai avansate. La un moment dat, este necesară o trecere majoră la un nou sistem de planificare a resurselor întreprinderii pentru a raționaliza operațiunile și a îmbunătăți eficiența și anume, crearea unui sistem ERP.

Mai detaliat
Promovarea aplicatiilor mobile
Mai detaliat
RU