Articolele sunt o explicație mai detaliată a conceptelor. Aici veți afla mai multe despre fluxurile de lucru pe care dezvoltatorii le utilizează în fiecare zi și își vor duce abilitățile la nivelul următor.

Câștigurile de pe Internet
2021-03-12

Câștigurile pe Internet sunt foarte interesante pentru mulți oameni cu timp liber. Pe Internet, există diferențe în condițiile de lucru, astfel încât aici toată lumea poate alege pentru ei înșiși cazul să se potrivească. Luați în considerare cele mai frecvente moduri de a câștiga online.

Mai detaliat
De ce aveti nevoie de dezvoltare web?
2022-05-03

Să începem cu lucruri simple. Este necesar să se recunoască faptul că timpul de anunțuri de ziar foarte repede merge înapoi în timp și acum pentru a vinde serviciul sau produsul dvs. Potențialii clienți vizitează internetul și pentru a găsi ceea ce caută pe Internet.

Mai detaliat
Pluginuri utile pentru magazinul online
2022-05-03

Setul de pluginuri pentru un site de afaceri WordPress este diferit de proiectele de conținut și articole. Site-urile web corporative pentru întreprinderile mici și mijlocii sunt, de regulă, o descriere detaliată a serviciilor și a avantajelor competitive. Aceste site-uri sunt actualizate rar.

Mai detaliat
Cum să începeți dezvoltarea unui site web responsive
2022-05-03

În acest moment, multe site-uri dezvoltate de dezvoltatorii web sunt deja adaptive. Un site web receptiv este o resursă de proprietar care poate ajusta o pagină web la diferite ecrane ale dispozitivului, cum ar fi smartphone-uri și tablete. Trebuie înțeles că în fiecare an viteza și calitatea internetului mobil se îmbunătățesc. Prin urmare, pentru procesarea eficientă a traficului mobil, se folosesc tehnologii web moderne care oferă confort în lucrul cu site-ul.

Mai detaliat
Folosire de meta tags
2022-05-03

Fiecare utilizator în timpul creării unui site personal ar trebui să se gândească la promovarea ulterioară, promovarea adecvată și să preia rezultatul resursei din lista TOP a motoarelor de căutare. În acest moment, există un număr destul de mare de moduri de a optimiza site-urile. Una dintre cele mai comune metode este utilizarea meta-etichetelor.

Mai detaliat
Câștigați bani scriind articole
2022-05-03

Cu o abordare adecvată, câștigul din articole poate fi principala sursă de completare a bugetului dvs. Da, scrierea de articole vă poate face mulți bani.

Mai detaliat
Asistență pe site
2022-05-03

Site-ul propriu astăzi este un atribut indispensabil al oricărei companii de succes. Dezvoltarea sa individuală vă permite să luați în considerare toate dorințele clientului, îndepărtându-vă de tiparele obișnuite. Internetul ca platformă de publicitate și loc de schimb de informații utile atrage cu un cost relativ scăzut cu o eficiență uimitoare.

Mai detaliat
Dezvoltarea logo-ului
2022-05-03

Ce a fost primul, întrebarea sau răspunsul? La fel ca în cazul puiului și al oului, răspunsul este atât complex, cât și simplu.

Întrebări - „Care este sensul vieții?”, „Există Paradisul?”, „Unde este al doilea ciorap?” — poate exista fără răspunsuri. Cu toate acestea, răspunsurile – „fericire”, „poate” și „în uscător” – nu pot fi obținute dacă nu se pun mai întâi întrebările corespunzătoare. Același lucru este valabil și pentru strategia de planificare. Cu cât sunt mai multe întrebări, cu atât mai multe răspunsuri.

Mai detaliat
Analiză a site-ului SEO
2021-08-10

Un audit SEO are loc în cadrul optimizării motoarelor de căutare (SEO) și reprezintă o analiză și o evaluare a șanselor unui site web de a se poziționa cu succes în topul Google. Pe scurt, este vorba despre cât de vizibil este site-ul web în motoarele de căutare și dacă sunt îndeplinite toate condițiile pentru o bună poziționare. Un punct central aici sunt cuvintele cheie, adică termenii de căutare pentru care este clasificat site-ul web.

Mai detaliat

Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU