Outstaffing este o formă de colaborare la distanță cu o echipă de dezvoltare. Aceștia îndeplinesc toate sarcinile pentru compania dvs., dar sunt angajați oficial de o altă companie (partenerul de dezvoltare). Partenerul de dezvoltare acționează ca un angajator și, prin urmare, este responsabil pentru salariile, bonusurile și echipamentele oferite unui angajat. În calitate de client, oferiți dezvoltatorului sau echipei de dezvoltare sarcini de realizare.

Principalele avantaje ale servicii outstaffing Chișinău:

  • Implicarea specialiștilor calificați haker.md costă mai puțin decât întreținerea personalului intern.

  • Nu aveți taxe suplimentare, concedii medicale și cheltuieli de asigurare și plătiți numai pentru timpul lucrat.

  • Specialiști IT de încredere vă stau la dispoziție pentru servicii outstaffing Chișinău prețuri lunar, transparent eși previzibile.

  • Abilitățile angajaților haker.md sunt pe deplin în concordanță cu calificările lor declarate și garantate de reputația și experiența companiei

  • Control mai bun asupra managementului echipei . Aveți o influență deplină asupra coerenței și tempo-ului proiectului, cu acces clar la fiecare parte a echipei.

  • Lansarea mai rapidă a proiectului. Odată ce treceți la personalul extern, s-ar putea să începeți mai repede, deoarece avem deja ingineri accesibili imediat.

Când simți că recrutarea de personal este lucrul potrivit pentru tine, atunci găsirea unui furnizor trebuie să fie următorul tău pas. Este o mișcare vitală care trebuie făcută corect. Alegerea este a ta! Și echipa haker.md este întotdeauna gata să vă acopere. Avem o opinie profesională atât cu privire la nevoile de servicii outstaffing MD, cât și de externalizare a dezvoltării produsului de care aveți nevoie.

De ce trebuie de comandat serviciul nostru

1
Ieftin

Companiile folosesc externalizarea pentru a reduce costurile forței de muncă, inclusiv salariile angajaților, cheltuielile generale, echipamentele și tehnologia.

2
Sarcini importante

Outsorsing este, de asemenea, utilizată de companii pentru a reduce și a se concentra asupra aspectelor cheie ale afacerii, externalizând operațiuni mai puțin importante către organizații externe.

3
Divizia de personal

Unele companii folosesc outstaffing ca o modalitate de reechilibrare.

4
Taxe

Lucrătorii de outstaffing, cum ar fi 1,099 de lucrători contractuali, pot beneficia de companie atunci când vine vorba de plata impozitelor.

Cum lucram?

Avantajele de a lucra cu noi

Serviciile IT outsorsing se încadrează în două categorii: Externalizarea infrastructurii și externalizarea aplicațiilor. Externalizarea infrastructurii poate include servicii de suport, externalizarea centrelor de date, servicii de rețea, operațiuni de securitate gestionate sau gestionarea generală a infrastructurii. Externalizarea aplicațiilor poate include dezvoltarea de noi aplicații, întreținerea sistemelor vechi, servicii de testare și asigurare a calității, precum și implementarea și gestionarea software-ului pachet.

Multitasking

Cu toate acestea, în lumea cloud de astăzi, outsorsing IT poate implica, de asemenea, relații cu furnizorii de software, infrastructură și platforme ca servicii. De fapt, serviciile cloud reprezintă până la o treime din piața de outsourcing, iar această cotă va crește. Aceste servicii sunt din ce în ce mai mult furnizate nu numai de furnizorii tradiționali de externalizare, ci și de furnizorii de software globali și foarte specializați sau chiar de companiile din industrie care oferă servicii utilizând tehnologia.

Optimizarea afacerii

Dacă sunteți un proprietar de afaceri care dorește să vă crească compania, offshoring-ul poate fi alegerea potrivită pentru dvs. Aceasta este una dintre cele mai bune strategii de economisire a costurilor pe care organizațiile le folosesc pentru a-și extinde operațiunile.

Cu toate acestea, economiile de costuri sunt doar unul dintre numeroasele beneficii ale delocalizării.

Raspunsurile la FAQ

Externalizarea este o soluție profitabilă?

Externalizarea este cu siguranță o soluție profitabilă, deoarece pentru a finaliza sarcina nu va trebui să recrutați personal cu costuri suplimentare pentru contabilitate, muncă în resurse umane și așa mai departe. În schimb, vă vom oferi angajații noștri la cel mai bun preț!


Cum să controlați calitatea muncii?

Pentru a vă asigura că toate serviciile IT sunt efectuate conform contractului, vi se oferă un SLA sau un acord la nivel de serviciu, în care toate condițiile sunt fixate.


Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU