Efectuarea unei vânzări online nu este la fel de simplă ca enumerarea ofertei dvs. De fapt, doar 2% dintre clienți convertesc atunci când ajung pentru prima dată pe site-ul dvs. Restul de 98% trebuie să fie alimentați printr-un canal de vânzare - o serie de pagini folosite pentru a direcționa clienții potențiali pe calea către obiectivul dvs. de conversie.

Fiecare pas din această cale are un risc de abandon al clienților. A fi capabil să identificați și să obturați scurgerile în acest proces este esențial pentru rezultatul final.

Noi, haker.md, creăm și gestionăm canalul dvs. de vânzări pentru a vă conduce clientul pe o cale definită către un raport de închidere mai mare.

Site-ul dvs. are o mulțime de informații grozave, iar vizitatorii sunt obligați să se piardă făcând clic pe linkuri și verificând ofertele dvs. Nu ar fi grozav dacă ai putea să-i ghidezi cu blândețe unde vrei să meargă? Procesul nostru de pâlnie vânzări este ca un vânzător tăcut, care trimite vizitatorii site-ului pe o cale directă către obiectivul dvs., fie că este vorba de captarea unei adrese de e-mail sau de vânzarea de produse sau servicii.

Începem prin a colecta date despre clienții dvs. și a crea persoane de cumpărător pentru a înțelege mai bine nevoile, motivațiile și frustrările acestora. Nu construim o pâlnie de vânzări având în vedere o vânzare unică. Mai degrabă, pâlniile noastre de vânzări sunt construite pentru a maximiza valoarea de viață a clienților prin crearea unei experiențe de vânzare care îi fermecă pe clienți și îi convinge să ia în calcul și celelalte oferte.

De un canal de vânzare beneficiază companiile de orice dimensiune, indiferent de nișa în care își desfășoară activitatea. Indiferent dacă sunteți o companie mare, o afacere recent lansată sau un magazin de comerț electronic, o pâlnie de vânzări bine planificată și implementată va genera venituri. Nu irosi dolari valoroși de marketing aducând vizitatori pe site-ul tău care nu se convertesc niciodată în vânzări. Colaborați cu haker.md pentru a vă asigura că nu pierdeți clienții care și-au arătat deja interes pentru afacerea dvs. cu o pâlnie de vânzare optimizată.

De ce trebuie de comandat serviciul nostru

1
Abordare integrată

Pâlnia de vânzări auto este potrivită pentru toate sferele de afaceri. Ajustarea corectă a mașinii conduce la un rezultat calitativ și oferă un venit stabil în creștere.

2
Lucrul co continut

Scriem conținut unic de calitate care implică. Descrieți detaliile și nuanțele pentru și mai multe automatizări de afaceri

3
Cerere mare

Autocrate ajută la automatizarea procesului de afaceri și permite comunicarea deschisă cu clienții, notificându-i despre oferte, promoții și reduceri. Aceasta este o modalitate eficientă de a câștiga loialitatea față de brand pentru o lungă perioadă de timp.

Cum lucram?

Piatra de temelie pentru transformarea digitală

Transformarea digitală poate părea un obiectiv copleșitor pentru organizațiile care nu sunt pe această cale. Automatizarea proceselor de afaceri poate fi o piatră de temelie pentru adoptarea acelei culturi a transformării continue. Puteți începe cu câteva procese care au în mod clar nevoie de corectarea cursului și, treptat, să vă croiți drumul în sus.

Сlaritate

Automatizarea necesită o anumită claritate cu privire la proces chiar în etapa de proiectare. Dacă nu cunoașteți sarcinile implicate și persoanele responsabile pentru derularea procesului, nu puteți proiecta și automatiza fluxul de lucru în mod eficient.

Mai mult, cartografierea proceselor poate oferi claritate tuturor angajaților și poate servi și ca resursă de formare. Informațiile pe care le obțineți din analiza unui proces automatizat vă pot arăta în mod clar diferența dintre procesul dvs. Așa cum este și așa cum ar trebui să fie în mod ideal.

Creșterea satisfacției clienților

Satisfacția clienților este un diferențiator cheie în orice industrie. Concentrarea pe procesul de excelență și operațională vă ajută să depășiți cu ușurință așteptările clienților. Atunci când îndepliniți în mod constant standardele promise, clienții sunt mai susceptibili de a dezvolta o preferință pentru compania dvs.

Raspunsurile la FAQ

Ce este o pâlnie de vânzări și cum funcționează?

O pâlnie de vânzări este o modalitate de a crește numărul de vânzări prin alimentarea interesului pentru un produs.


Ce instrumente sunt folosite pentru pâlnie?

Pentru pâlnia de vânzări este utilizat:

  • Sistemul CRM
  • Trimiterea de e-mailuri
  • Sistem de analiză a site-ului End-to-end

Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU