De ce trebuie de comandat serviciul nostru

1
Dezvoltările pentru smartphone-uri sunt incredibil de populare

In fiecare zi numarul fanilor aplicatiilor mobile devine din ce in ce mai mare. Acest lucru se datoreaza confortului incredibil de dezvoltare. Astazi, aproape toata lumea are un smartphone si este mult mai usor sa efectuati sarcinile zilnice folosind aplicatii. Apelarea unui taxi, comandarea de mancare, flori, bilete de avion, cumpararea de carti, haine, achizitionarea de tururi - toate acestea se pot face cu doar cateva clicuri. In acelasi timp, nu va trebui sa parasiti casa si biroul. Oamenii incearca sa dedice mai mult timp familiei si muncii, economisind chestiuni de rutina. Serviciile online, care sunt deosebit de solicitate in lumea moderna, vor aduce succes fiecarui antreprenor.

2
Acoperire impresionantă a utilizatorilor

Abordarea enorma a publicului se explica prin disponibilitatea telefoanelor mobile: astazi toata lumea le are, de la elevi din scoala elementara pana la pensionari. Aceasta inseamna ca poti promova produse pentru cele mai diverse categorii de varsta si sociale. Indiferent de tipul de activitate pe care il desfasurati, orice produs sau serviciu pe care il oferiti, cumparatorul dumneavoastra va va gasi cu siguranta si va reveni din nou.

3
Veniturile vor creste in viitorul previzibil

Analiza pietei aplicatiilor mobile este pozitiva: veniturile aplicatiilor vor continua sa creasca vertiginos. Rata medie anuala de crestere a App Store si Google Play este de aproximativ douazeci la suta. Descarcarile vor creste, de asemenea, cu aproximativ zece procente pe termen scurt. Se preconizeaza ca pana in 2025 numarul de instalatii va ajunge la doua sute treizeci de miliarde de instalatii. Iar dezvoltarea mobila va aduce un profit de peste o suta de miliarde de dolari. In acelasi timp, veniturile din descarcarea de jocuri in doar cativa ani vor creste cu aproape saizeci si cinci de procente.

Cum lucram?

Calitate

Lucrăm în mod responsabil la comenzile primite pentru promovarea aplicațiilor. Pentru o astfel de muncă, este alocat un personal de angajați care își desfășoară profesional activitatea de promovare. Folosim doar metode oneste de promovare, astfel încât clienții noștri să fie întotdeauna în siguranță.

Raspunsurile la FAQ

De ce să promovați aplicațiile pentru smartphone?

Cu cât este mai mare poziția aplicației dvs. mobile în căutare, cu atât mai multe descărcări și instalări, care afectează în mod direct veniturile.


Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU