Metaetichetele sunt etichete de marcare hipertext, adică un cod de program separat care este scris în HTML, acest marcaj este necesar pentru a furniza metadate structurate pentru site-ul curent. Majoritatea dezvoltatorilor furnizează aceste informații în materiale de antet, și anume în etichete. În continuare, codul programului va fi verificat și utilizat de motoarele de căutare, se vor lua măsuri care pot determina informațiile de pe site-ul curent, apoi se va efectua clasamentul.

Prima și mai degrabă principală metaetichetă este Title. Aici dezvoltatorul sau optimizatorul SEO trebuie să specifice titlul paginii curente, în viitor informațiile specificate vor fi afișate în rezultatele multor motoare de căutare. În timpul clasamentului începe să fie procesată eticheta Title, principalul indicator de lucru cu relevanța paginilor este determinat în conformitate cu solicitările utilizatorilor.

În 2019, eticheta Title poate fi utilizată dacă sunt îndeplinite următoarele cerințe:
Fiecare pagină dintr-o origine personalizată trebuie să aibă un titlu de pagină;
Lungimea titlului nu trebuie să depășească 100 de caractere - această dimensiune este optimă pentru toate resursele;
Nu este întotdeauna posibil să scrieți un titlu în eticheta Title, deoarece motoarele de căutare au capacitatea de a verifica numele de domeniu al site-ului proprietarului;
Asigurați-vă că adăugați acele interogări care vor fi cele mai potrivite pentru conținutul paginilor;
Dacă site-ul are interogări de înaltă frecvență, atunci ar trebui să fie scris chiar la începutul titlului;
Codul titlului ar trebui să fie doar în regiunea HEAD;
Repetarea etichetei Title este strict interzisă;
Experții nu recomandă repetarea cuvintelor din titlu.

Următoarea metaetichetă este Descriere. Aici proprietarul sau dezvoltatorul web poate specifica o descriere a acestei pagini. Informațiile specificate vor fi plasate sub metaeticheta Titlu, Descrierea poate fi văzută în orice motor de căutare. Când accesați o anumită pagină a site-ului, Descrierea devine invizibilă pentru vizitatori. Această metaetichetă este necesară pentru studiul motoarelor de căutare, deoarece aici sunt utilizați algoritmi speciali pentru a distribui site-urile în funcție de rezultatele căutării.

Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU