ERP este acronimul de la Enterprise Resource Planning și reprezintă o propunere majoră pentru orice organizație de afaceri. Pe lângă investiția monetară și întreținerea semnificativă, există și costuri în ceea ce privește resursele și timpul dedicat. Prin urmare, înainte de a dezvolta orice sistem ERP într-o companie, este esențial să se asigure că întreaga organizație cunoaște și înțelege strategia și motivele pentru care se face această transformare.

Cele 5 faze de implementare a unui sistem ERP sunt:

• Diagnostic și analiză

Aici se studiază elementele necesare pentru dezvoltarea ERP. De asemenea, definirea activităților necesare pentru inițierea și planificarea întregului proiect într-un mod durabil.

• Proiectare

Etapa constă în elaborarea documentelor de proiectare a sistemului ERP, finalizarea proiectului de migrare a datelor și stabilirea criteriilor de testare.

• Dezvoltare

Această etapă este dedicată finalizării configurațiilor și instalării soluției standard, dezvoltării și finalizării codului personalizat și creării documentației de instruire a utilizatorilor. 

• Implementare

Acesta este momentul în care toate eforturile echipei de proiect se reunesc pentru o tranziție de succes la noua soluție Microsoft Dynamics.

• Testare

Ultima etapă definește activitățile necesare pentru a încheia proiectul, oferă sprijin post-producție și asigură tranziția soluției și a cunoștințelor către client.
Această listă este, prin urmare, sursa noastră de referință pentru fiecare proiect. Așa că profitați de ea, comandați sistemul ERP de la noi, iar dacă aveți întrebări referitor la preț, vom fi bucuroși să vă răspundem. Echipa Haker va găsi soluțiile cele mai potrivite pentru compania dumneavoastră. Pentru că aici se pun bazele unei implementări ERP de succes.

De ce trebuie de comandat serviciul nostru

1
Mediu unificat pentru angajați

Un mediu comun pentru toți angajații companiei vă permite să creșteți viteza de luare a diferitelor decizii, procesarea comenzilor, precum și discutarea problemelor organizaționale. Cu cât munca merge mai repede, cu atât profitul dvs. este mai mare ca proprietar al companiei.

2
Versatilitate

Este posibilă automatizarea diferitelor procese din Companie folosind ERP în aproape orice producție. Angajații noștri petrec mult timp pentru a se cufunda în specificul afacerii clientului. Studiem cu atenție toate aspectele și lucrăm la crearea de instrumente care vor ajuta la rezolvarea sarcinilor companiei.

3
Rambursare

Dacă compania dvs. are într-adevăr nevoie de un sistem ERP, costurile creării acestuia vor plăti în viitorul apropiat, datorită utilității sale pentru companie. Companie haker.md ofera cel mai bun pret pentru dezvoltarea sistemelor ERP de pe piata.

Cum lucram?

Imersiune completă în specificul afacerii

Atunci când primim o comandă pentru a crea un sistem ERP, trebuie să dezvoltăm în mod necesar o abordare individuală a unei anumite companii. Pentru ca sistemul să îndeplinească toate funcțiile adecvate, trebuie să fim conștienți de toate sarcinile personale ale companiei.

Raspunsurile la FAQ

Când trebuie să comand un sistem ERP?

Este recomandat să implementați un sistem ERP dacă compania dvs. are un număr mare de angajați și trebuie să automatizați diverse procese în cadrul companiei.


Cât timp este nevoie pentru a dezvolta un ERP?

Dezvoltarea ERP poate dura între 4 și 8 luni, în funcție de complexitatea proiectului.


Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU